Gastenboek Citywall Trading

5/5

Je bent van harte uitgenodigd om iets te schrijven in ons gastenboek. Ik hoor graag van je wat je van onze website vindt en de door ons geleverde producten.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Ellen de Groot Ellen de Groot uit Hilversum schreef op 27 februari 2019 om 08:24:
Wat een fijne webshop! Ik heb onlangs verschillende items besteld (drie paar oorbellen, een ketting en een keramiek handgemaakt bord) en kreeg alles prachtig verpakt binnen. Echt een cadeautje voor mezelf! Helaas ging er bij de tweede verzending (er moest iets geruild worden) iets mis bij Post.nl. Sylvia heeft er alles aan gedaan om het keramiek op tijd bij mij te krijgen en heeft hierover ook steeds heel duidelijk en snel gecommuniceerd. Fijn! Gelukkig kwam het goed en kan ik nu fijn genieten van mijn mooie goodies. Veel dank!
Janine Groen Janine Groen uit Amsterdam schreef op 18 februari 2019 om 09:18:
Ik heb Sylvia gevraagd om een paar oorbellen te maken voor mijn bruiloft. Ik had een heel specifiek beeld in mijn hoofd dus dat is dan lastig om iets te vinden wat daar precies bij past. Sylvia had wel veel oorbellen die in de buurt kwamen maar deze waren toch net even anders. Dus na een telefoontje en diverse What's appjes heb ik de perfecte oorbellen gevonden. Ze is heel nauwkeurig en geeft goede adviezen. De prijs-kwaliteit is geweldig en ik bestel hier zeker nog een keer!
van Houten van Houten uit Rotterdam schreef op 8 februari 2019 om 12:30:
Beste Syl, bedankt voor de goede service. Ik zal het onthouden voor de toekomst als we weer iets willen kopen. Toppie. Fijn weekend en succes met je bedrijf!
Dominique Meuldijk Dominique Meuldijk uit Dordrecht schreef op 14 januari 2019 om 12:07:
Ik kon op bestelling de oorbellen bestellen die ik wilde hebben en die op een andere site duurder waren. En Sylvia heeft ze meteen gemaakt voor mij. Ik ben er ontzettend blij mee. Ik vind ze in één woord prachtig. Bedankt Sylvia!’