Skip to main content

Gastenboek Citywall Trading

5/5

Je bent van harte uitgenodigd om iets te schrijven in ons gastenboek. Ik hoor graag van je wat je van onze website vindt en de door ons geleverde producten.

Log in om een bericht te plaatsen

18 + twaalf =
15 berichten.
Sandra Sandra uit Apeldoorn schreef op 27 mei 2021 om 10:29
Na bestelling is het vaasje in perfecte staat aangekomen het was prima verpakt. Ik ben er heel blij mee en bedankt voor de goeie service.
Angela Angela uit Sint-Truiden België schreef op 7 april 2021 om 14:45
Ook iets bijbestellen nadat ik al een artikel had besteld en betaald was geen enkel probleem. Ik kreeg eenvoudig een bijgesteld bedrag dat ik kon overmaken zodat ik geen dubbele verzendkosten hoefde te betalen. Merci voor de goede service Angela
Beheerdersantwoord van: Citywall Trading support
Hartelijk dank voor je positieve ervaring en graag gedaan!
Jolanda Jolanda uit Groningen schreef op 30 januari 2021 om 15:20
Heel hartelijk dank voor de snelle en correcte levering. Erg netjes geregeld allemaal.
Jolande Jolande uit Uden schreef op 24 mei 2020 om 12:41
Dit is de tweede keer dat ik bij deze webshop bestel. De oorbellen die ik dit keer heb besteld waren in het echt nog mooier dan op de foto! Ik ben erg tevreden over de levering en de producten, ook over hoe de sieraden verpakt zijn. Ik raad deze webshop zeer zeker aan!
Ronald Alders Ronald Alders uit Heemstede schreef op 4 augustus 2019 om 10:45
Het bestelde werd correct en supersnel geleverd want in de namiddag besteld,de volgende morgen om 8 uur lag het al in de bus. Met dank aan post.nl natuurlijk.
Rob Bakker Rob Bakker uit Alkmaar schreef op 28 juli 2019 om 13:00
Eerste bestelling, snel binnen. Ik hoop hier zeker meer te kunnen bestellen. Nog geen problemen gehad met deze webwinkel. De e-mail had zelfs een eventueel retour formulier als bijlage. Erg gemakkelijk dan hoef je niet op de website te zoeken. Mijn bestelling was dik in orde dus hoeft niet terug.
Sonja Mulder Sonja Mulder uit Almelo schreef op 21 juli 2019 om 10:54
Prima winkel. Het product dat ik besteld had paste niet en na terugsturen kreeg ik direct mijn geld terug. En dus een aanmoediging om hier weer terug te komen. chapeau zo hoort het!!
John Reekers John Reekers uit Geleen schreef op 24 juni 2019 om 07:23
Goede duidelijke en overzichtelijke site, prima prijsniveau en zeer snelle levering. Daarnaast zijn er heel duidelijke en makkelijke instructies mochten er problemen zijn. Kortom een aanwinst !
Kees de Vries Kees de Vries uit Apeldoorn schreef op 14 mei 2019 om 10:31
Deze shop vond ik toevallig via Google gevonden en had precies wat ik zocht. Alles staat duidelijk aangegeven zodat ik precies kreeg wat ik verwachtte op basis van de product omschrijving. Het verloop van het transport was correct en dat vind ik ook belangrijk.
Anneke Beelen Anneke Beelen uit Amsterdam schreef op 29 maart 2019 om 07:45
Duidelijke site, en een goed aanbod. Tevreden met het product en de service. Alleen een dag later ontvangen dan gepland maar dat is niet erg. Dit lag aan post.nl die niet op tijd was.
Jette Groot Jette Groot uit Schoorl schreef op 16 maart 2019 om 12:37
Artikel is zoals omschreven en is super goed verpakt! Snelle verzending. Prima webshop. Top!!
Ellen de Groot Ellen de Groot uit Hilversum schreef op 27 februari 2019 om 08:24
Wat een fijne webshop! Ik heb onlangs verschillende items besteld (drie paar oorbellen, een ketting en een keramiek handgemaakt bord) en kreeg alles prachtig verpakt binnen. Echt een cadeautje voor mezelf! Helaas ging er bij de tweede verzending (er moest iets geruild worden) iets mis bij Post.nl. Sylvia heeft er alles aan gedaan om het keramiek op tijd bij mij te krijgen en heeft hierover ook steeds heel duidelijk en snel gecommuniceerd. Fijn! Gelukkig kwam het goed en kan ik nu fijn genieten van mijn mooie goodies. Veel dank!
Janine Groen Janine Groen uit Amsterdam schreef op 18 februari 2019 om 09:18
Ik heb Sylvia gevraagd om een paar oorbellen te maken voor mijn bruiloft. Ik had een heel specifiek beeld in mijn hoofd dus dat is dan lastig om iets te vinden wat daar precies bij past. Sylvia had wel veel oorbellen die in de buurt kwamen maar deze waren toch net even anders. Dus na een telefoontje en diverse What's appjes heb ik de perfecte oorbellen gevonden. Ze is heel nauwkeurig en geeft goede adviezen. De prijs-kwaliteit is geweldig en ik bestel hier zeker nog een keer!
van Houten van Houten uit Rotterdam schreef op 8 februari 2019 om 12:30
Beste Syl, bedankt voor de goede service. Ik zal het onthouden voor de toekomst als we weer iets willen kopen. Toppie. Fijn weekend en succes met je bedrijf!
Dominique Meuldijk Dominique Meuldijk uit Dordrecht schreef op 14 januari 2019 om 12:07
Ik kon op bestelling de oorbellen bestellen die ik wilde hebben en die op een andere site duurder waren. En Sylvia heeft ze meteen gemaakt voor mij. Ik ben er ontzettend blij mee. Ik vind ze in één woord prachtig. Bedankt Sylvia!’