Skip to main content

Workshops

Citywall Trading organiseert regelmatig workshops op verschillende gebieden. Deze  workshops kunnen we ook bij jou op locatie geven waarbij we alles voor je regelen. Alle benodigde materialen worden geleverd zodat de deelnemers zo kunnen beginnen en zo dus zelf geen materialen hoeven  mee te nemen.

Bel of stuur een e-mail en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Workshop Ibiza/Gipsy tassen opsieren

Zelf sieraden maken tijdens een leuke en leerzame workshop? Zelf een eigen, hippe en trendy Ibiza/gipsy tas maken. Hoe leuk kan dat zijn! Tijdens deze leuke workshop ga je aan de slag met om je eigen Ibiza tas op te pimpen. De tas is met de hand gemaakt en heeft leren hengsels. We gaan de tas beschilderen met behulp van sjablonen zodat je tas niet kan mislukken. Ook gaan we de tas versieren met linten, bloemen, glitters, hangers en leer.

Workshop zelf sieraden maken

Onze workshops zijn erg leuk om inspiratie op te doen en je creatief lekker uit te leven, maar ook erg nuttig. Met onze gereedschappen verbeter je jouw technieken en maak je nog mooiere creaties van je zelfgemaakte armbanden, kettingen en andere accessoires. Binnen no-time maak je zelf professioneel ogende kettingen, armbanden en andere sieraden.

Vind je het leuk om zelf een uniek sieraad te maken, dat kan ook natuurlijk. Neem hiervoor even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op door het contactformulier hieronder in te vullen. Wij informeren je graag naar alle mogelijkheden om ook op jouw locatie een workshop te komen geven.

  

[pirate_forms]
Kunstmarkt
Je komt ons ook tegen op kunstmarkten.