Skip to main content

Over Citywall Trading

Ben je ook zo iemand? Dan sta je niet stil bij de vraag of het ondernemerschap iets voor je is en dat scheelt in ieder geval heel wat wikken en wegen. Een voordeel hiervan is ook dat je minder bang bent voor de risico’s van het ondernemen. Ik ben een persoon die van nature voornamelijk kansen ziet en geen of weinig bedreigingen. Zodra ik wist welke markt ik ik ging benaderen, werd ik als vanzelf voortgedreven door een innerlijke drive. Ik dacht er dus niet echt over na waar het vandaan kwam, het zit gewoon in mijn natuur.

Citywall Trading heeft een gevarieerd aanbod, van leuke, praktische en goedkope hebbedingetjes tot prachtige high end producten. Laat je verleiden in onze shop en ontdek de mooiste artikelen in onze webshop

Owner citywall Trading