Workshop tas bewerken

Tijdens de workshop tassen bewerken maak je een keuze uit een tas die je wilt gaan bewerkten Vervolgens kies je materialen  naar keuze, denk aan kleur, structuur, soepelheid etc. Om je tas op te sieren er is keuze uit diverse soorten kralen, leer, stof,  satijn band, suède veterband en  kant. Je tas krijgt zo een persoonlijke uitstraling. Je mag ook een eigen tas meemen om te bewerken. 

Niets is zo leuk als het laten zien van je eigen gemaakte ontwerp op je tas. Bij Citywall Trading  laten we je graag zien wat er mogelijk is  door middel van een  gezellige en leerzame workshop.  leuk om te doen als je een gezellig uitje met vriendinnen wil of gewoon zelf wil leren tassen bewerken.

Workshop tas bewerken
Een tas bewerken de  materialen en de te gebruiken gereedschappen wat je nodig hebt om de tas op te sieren is aanwezig bij ons. Leuk idee voor een uitje met  vriendinnen  Wij zorgen voor koffie, thee of een drankje en wat lekkers erbij. De workshop duurt 2 uur.

Bij de start van de workshop mag je een tas uitkiezen om te bewerken.  Ter afsluiting laten we natuurlijk alle creaties zien en je zult zien dat geen tas  hetzelfde is en zo heb je een eigen creatie gemaakt.

Kom je ook een keer om jouw eigen tas te maken?  Meld je dan aan voor de workshop  tas bewerken.

Prijzen workshops,  inclusief,  tas en fournituren.

  • Grote tas 75,= euro   

  • Klein tasje 65,= euro

  • Eigen tas meenemen om op te sieren  40,=

Workshop locaties
Wij geven workshops tas opsieren op verschillende locaties in Heerhugowaard of ’t VELD  maar de workshops kunnen ook op aanvraag op een locatie naar keuze gegeven worden. Wanneer je minimaal 6 vriendinnen bij elkaar kunt krijgen dan kunnen wij ook naar jullie toe komen om je uitgezochte tas opsieren op een locatie naar keuze.

Heb je vragen neem gerust contact met ons op via info@citywalltrading.nl